یکی از مهم ترین دلایل پاک کردن اینستاگرام در بین افراد اعتیاد به این شبکه اجتماعی است.
پاک کردن اکانت اینستاگرام اصلا کار سختی نیست و فقط نیاز به رعایت چند نکته مهم دارد :
پیش از آغاز مراحل پاک کردن اکانت اینستاگرام چند نکته را در نظر داشته باشید:
پس از پاک کردن اکانت دسترسی به تمامی تصاویر، ویدئوها، کامنتها، لایکها، دوستان، پیامهای دایرکت، دنبالکنندگان و دیگر اطلاعات شما و بازیابی دوباره اکانت غیرممکن خواهد بود حتی توسط اینستاگرام.
پس از حذف اکانت دیگر نه شما و نه هیچ کس دیگری قادر به ساخت اکانتی با همان نام کاربری نخواهد بود. ضمنا دیگر نمیتوانید با آدرس ایمیلی که برای ساخت این اکانت استفاده کردهاید اکانت دیگری بسازید. اگر قصد استفاده مجدد از همان ایمیل را دراید در بخش Edit Profile در صفحه پروفایل خود نسبت به حذف و یا تغییر آن به یک ایمیل (حتی ایمیل غیرمعتبر) اقدام کنید.
اگر به طور موقت قصد محو شدن از اینستاگرام را دارید میتوانید آن را به صورت موقت غیرفعال کنید که برای این کار مطابق آموزش غیرفعال کردن اکانت اینستاگرام در این مطلب از فارنت اقدام کنید.حذف اکانت بدون دسترسی به آن (نداشتن پسورد ورود) امکانپذیر نیست.
آموزش پاک کردن اکانت اینستاگرام :
مرحله اول
ابتدا باید از صفحه مربوط به حذف اکانت اینستاگرام وارد شد و باید دقت کرد که پاک کردن اکانت اینستاگرام به هیچ عنوان از اپلیکیشن اینستاگرام امکان پذیر نمی باشد.
برای پاک کردن اکانت اینستاگرام روی لینک زیر کلیک کنید تا به صفحه پاک کردن اینستاگرام خود وارد شوید.
لینک
مرحله دوم
در صفحه ورود اینستاگرام اطلاعات اکانتی را که قصد حذف آن را دارید وارد کرده و بر روی Log in کلیک کنید تا به صفحه حذف هدایت شوید. اگر یوزرنیم و پسورد ندارید با کلیک بر روی Forgot password؟ آن را بازیابی و دوباره به این صفحه مراجعه کنید. بدون نام کاربری و رمز عبور امکان پاک شدن اکانت هرگز وجود ندارد. حتی با ریپورت و… !
اگر قبلاً در وبسایت اینستاگرام وارد شده باشید نیازی به مرحله دوم نیست.
مرحله سوم
حالا وارد صفحه حذف اکانت خواهید شد که شبیه تصویر زیر است:
مرحله چهارم
اینستاگرام در کادر بالا دلیل پاک کردن اکانت را میپرسد و سعی میکند با ارائه راهکارهای احتمالی شما را از این کار منصرف کند! اگر تنها به پاک کردن اکانتتان فکر میکنید، چندان اهمیتی هم ندارد و میتوانید گزینه Something Else را برگزینید. تا کادر وارد کردن مجدد رمز عبور برای شما ظاهر شود.
مرحله پنجم
حالا پس از وارد کردن دوباره رمز عبور در کادر مورد نظر، بر روی دکمه قرمز رنگی که با عبارت Permanently delete my account در پایین صفحه کلیک کنید.
مرحله ششم
در این مرحله از شما برای بار آخر سوال می شود که می خواهید اکانت خود را پاک کنید که بعداز تایید تمام اطلاعات صفحه شما برای همیشه از دسترس خارج شده و نهایتا تا 24 ساعت بعد امکان اکانت جدید ساختن برای شما فراهم می شود.













